Lokanta Hollandia in Amersfoort


Lokanta Hollandia
Euterpeplein 7a
3816NM Amersfoort
Telefoon: 033-4729990

Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 6 per persoon alles inclusief.*

Prijs menu vanaf: € 5.5

Bij Lokanta Hollandia kunt u Lunch, Mediterraan, Tapas, Turks eten. Lokanta Hollandia is gevestigd aan de Euterpeplein te Amersfoort in de wijk Schuilenbroek. U kunt gezellig in dit restaurant eten. U kunt hier ook Lunch, Mediterraan, Tapas, Turks eten afhalen. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering. Vegetariers kunnen hier ook iets op de menukaart vinden. Dit restaurant biedt plaats aan 50 gasten. Uw gastheer/vrouw de heer Kurtgozu maakt het u graag naar de zin. Parkeermogelijkheden: vrij parkeren voor de deur.

Bijzonderheden:

'Eindelijk authentieke Turkse keuken in Amersfoort' Proef Lokanta Hollandia; Lekker Gezond, Lekker Anders

Meer informatie over Lokanta Hollandia:

UIT ETEN IN OOSTERSE SFEREN

U bent op zoek naar een leuke en gezellige manier van uitgaan en u wilt in een oosterse c.q mediterrane ambiance genieten van een heerlijk diner of lunch, dan kunt u terecht bij Lokanta Hollandia.
Door de sfeervolle oriëntaalse verlichting, de heerlijke keuken en de gastvrijheid waant u zich in een sprookje uit duizend-en-één-nacht. Voeg daaraan de sfeervolle ambiance toe en u heeft de juiste ingrediënten voor een avondje ontspannen genieten van de ambiance en het eten.
Laat u verwennen in Lokanta Hollandia.

U kunt bij ons authentiek Turks eten tegen een goed prijs/kwaliteit niveau, dat u elders niet snel zult vinden.

Een bezoek aan ons restaurant verzekert u van een smaakvol diner of een heerlijke lunch.

Lunch van 12.00 uur tot 16.00 uur
Diner van 17.00 uur tot 22.00 uur

U vindt ons geheel vernieuwde restaurant aan het Euterpeplein 7A te Amersfoort.

LOKANTA HOLLANDIA
Lokanta Hollandia is het meest toonaangevende Turkse restaurant in Amersfoort waar de Turkse gerechten op authentieke wijze bereid worden. In ons restaurant is er een combinatie van een moderne en een authentieke sfeer, tijdens het eten waant u zich in het gastvrije Turkije.

Door de laagdrempeligheid hebben wij een grote diversiteit aan nationaliteiten en leeftijdscategorieën onder onze gasten. Van de yup tot de student: Lokanta is voor ieder een symbool van gezelligheid en goed eten. Met zijn gastvrijheid, rijke entourage en goede service is Lokanta Hollandia een ideale plek voor zowel privé als zakelijke lunches en diners.


HET MENU
In Turkije heeft iedere streek zijn eigen gerechten. Wij hebben bewust gekozen voor diverse gerechten uit deze verschillende streken zodat u een rijke keuze aan gerechten heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in de authentieke Turkse keuken, zonder gebruik te maken van kant en klare (ingrediënten) kruiden of sauzen. De kok werkt uitsluitend met verse producten en de gerechten worden à la minute met liefde en creativiteit op originele Turkse wijze bereid.

Wij serveren o.a. grillgerechten, vis, een ruime keuze aan vegetarische schotels en voor onze kleine gasten hebben wij een kindermenu. Heel smakelijk zijn ook onze (warme en koude) meze (Turkse tapa?s).
Ook voor het eten van heerlijke Turkse pizza of döner (schotels) bent u aan het juiste adres bij ons.

ONZE FILOSOFIE
Bij Lokanta Hollandia streven we er naar om u de kenmerkende Turkse smaken te laten ontdekken.
Onze selectief uitgekozen producten en typische kookmethodes maken deel uit van de originele Turkse keuken die wel tot duizenden jaren teruggaat naar de tijd van het rijke Ottomaanse kookkunst. We zien het dan ook als een uitdaging om de Turkse culinaire vakmanschap ? met haar bijzondere smaken en specifieke regionale karaktertrekken ? naar Amersfoort te brengen.

Wij willen de gasten eenvoudigweg een leuke avond laten beleven. We respecteren de etiquette, maar de gerechten en de bediening horen niet stijf en saai te zijn. Daar moet emotie, passie en vuur inzitten.
Wij werken volgens het principe 'weten wat we eten' en hanteren daarbij de volgende regels:
- het werken met de best mogelijke kwaliteit van grondstoffen, bij voorkeur van eigen bodem;
- geen gebruik maken van voedsel dat genetisch gemanipuleerd is, of chemische toevoegingen of
extra zoetstoffen bevat;
- alle gerechten worden in eigen keuken bereid, zodat er een zuivere smaak in de gerechten blijft.

IETS TE VIEREN?
Het organiseren van feesten, zakenborrels, partijen en jubilea behoren in ons restaurant ook tot de mogelijkheden. Lokanta Hollandia biedt plaats aan ruim 50 personen.
Stel in overleg met ons uw menu samen, omlijst het geheel met 'levende' Turkse muziek en verras uw personeel, familie of vrienden met het optreden van een buikdanseres! Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt!


Het team van Lokanta Hollandia maakt het u graag naar de zin! U bent van harte welkom.


Openingstijden:

Maandag:12.00 - 22.30
Dinsdag:
Woensdag:12.00 - 22.30
Donderdag:12.00 - 22.30
Vrijdag:12.00 - 23.30
Zaterdag:13.00 - 23.30
Zondag:13.00 - 22.30


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL