Anatolie in Haarlem
Anatolie
Rijksstraatweg 360
2025DR Haarlem
Telefoon: 023-5377280


Klanten geven dit restaurant een score van: 63% uit 100 na 0 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Anatolie kunt u Turks eten. Anatolie is gevestigd aan de Rijksstraatweg te Haarlem. U kunt gezellig in dit restaurant eten. Daarnaast kunt u hier terecht voor catering.

Bijzonderheden:

Vrijdag en zaterdag live muziek en optreden van buikdanseres

Meer informatie over Anatolie:

Eten is misschien wel de meest sociale bezigheid van de mens. Anatoli� biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer en een gezellige omgeving van de uitstekende Turkse keuken te genieten. Ons restaurant biedt plaats aan ongeveer 85 personen, zodat wij ook voor al uw feesten en partijen een goede locatie zijn om te gaan dineren.

Het restaurant vormt een ideale omgeving om eens lekker te genieten van de heerlijke gerechten die de Turkse keuken te bieden heeft. Er is voor ieder wat wils : vlees, vis, maar ook vegetarische gerechten zijn bij ons verkrijgbaar. Gegrild, gestoofd, gebakken of in de oven, het maakt niet uit, alle gerechten worden op originele Turkse wijze bereid.

Wij zijn geopend vanaf 17.30 uur. Maandag en dinsdag zijn wij gesloten, maar wel telefonisch bereikbaar (023-5377280). Vrijdag en zaterdag is er live muziek met optreden van een buikdanseres!

Ik hoop u graag eens in ons restaurant te mogen begroeten.

Uw gastheer Orhan.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL