Revan Pera in Hoofddorp


Revan Pera
Marktplein 15a
2134DA Hoofddorp
Telefoon: 023-5650880

Klanten geven dit restaurant een score van: 66% uit 100 na 2 beoordelingen.*
Zij betaalden gemiddeld: € 0 per persoon alles inclusief.*


Bij Revan Pera kunt u Turks eten. Revan Pera is gevestigd aan de Marktplein te Hoofddorp. U kunt gezellig in dit restaurant eten.

Meer informatie over Revan Pera:

REVAN PERA

Bij het horen van de woorden ?wereldstadstad?, ?multicultureel? en ?historie?, denkt men gelijk o.a. aan Istanbul. Met haar historische gebouwen, multiculturele inwoners, die hier tijdens de Byzantijnse, Ottomaanse en de Turkse periodes door de eeuwen heen naast elkaar hebben geleefd en hun levensverhalen en gerechten is Istanbul een echte cultuurstad. Het centrum van het multiculturele leven in deze stad is de wijk (Beyoglu) P E R A.

Zoals U weet hoorde het bij de traditie van Anatolië en de Mezopotamië dat er serieuze voorbereidingen werden getroffen voordat men de weg op ging (yola R E V A N olmak), waarbij rekening werd gehouden met alle risico?s zoals het eten, het water, de weersomstandigheden en de hygiëne.

Als de erfgenamen van deze cultuur hebben wij geprobeerd een bijdrage te leveren aan de Ottomaanse keuken die de eigenschappen in zich heeft van de oeroude keukens van Anatolië en Mezopotamië.

Daartoe zijn wij met onze speciale menulijst de weg op gegaan. Ons streven is dat onze diepgewortelde, gevarieerde en heerlijke keukencultuur niet wordt vergeten en dat deze multiculturele ervaring wordt overgedragen aan de volgende generaties.

Wij gaan verder op deze ingeslagen weg om deze smaakcultuur etablissementen, waarvan wij de eerste als REVAN in Milenyum Beylikd?z? zijn begonnen, op vele plekken van de wereld voor jullie toegankelijk te maken. Met alle steun die wij van jullie hopen te krijgen gaan wij van P E R A, het hart van Istanbul, ook het hart van Hoofddorp maken.

Zoals reeds gezegd: ?Het is de reiziger die de weg tot een weg maakt en het ook aflegt.? Wij bieden nog een gloednieuwe REVAN aan voor de mensen die de weg op (REVAN) zijn gegaan. En wij hebben daarnaast ook voor de naam PERA gekozen omdat deze wijk door de eeuwen heen vele volkeren zeer gastvrij heeft ontvangen.


Openingstijden:

Maandag:
Dinsdag:10.30 - 23.00
Woensdag:10.30 - 23.00
Donderdag:10.30 - 23.00
Vrijdag:10.30 - 23.00
Zaterdag:10.30 - 23.00
Zondag:10.30 - 23.00


* berekend uit beoordelingen op MeerMensen.NL